Gavekort til miniferie eller weekendophold

Hvem kan have glæde af et GAVEKORT?

Klik på billedet for at se hvordan gavekortet ser udKlik på billedet for at se hvordan gavekortet ser udEt GAVEKORT er den perfekte gave til rigtig mange personer. De allerfleste af os går enten og planlægger en forkælelsesweekend, miniferie eller bare et weekendophold.

Et GAVEKORT kan bruges som gaveide i rigtig mange situationer f.eks. til jul, forlovelse, bryllup, sølvbryllup, runde fødselsdage, eksamen, jubilæum, samt mærkedage eller en lækker forkælelsesweekend.

En del firmaer bruger GAVEKORTET som præmie i.f.m. konkurrence, jubilæum eller i forbindelse med fratræden.

Et GAVEKORT kan være en flot måde at sige "tak for hjælpen" til et andet menneske, eller som en påskønnelse for en ekstraordinær indsats.

Hvor stort skal et GAVEKORT være:

Du bestemmer selv værdien som GAVEKORTET skal lyde på.

Der kan være én eller flere personer en forening eller et firma som er giver af GAVEKORTET, ligesom dette kan udstedes til en eller flere personer.

GAVEKORTET kan benyttes som hel eller delvis betaling på det ophold som modtageren bestiller. Er der et beløb tilbage når opholdet er betalt, kan det gemmes til næste gang man skal af sted. Mangler der et beløb for at kunne gennemføre opholdet, betaler den der overnatter hos os selv restbeløbet.
Alle gavekort er gældende i 2 år.

Hvad gør jeg nu?

1) Hvis du ønsker at give et GAVEKORT sender du en e-mail til post@hotelamerika.dk hvori du oplyser dit eget navn, adresse, telefonnummer, samt navn på modtageren af gavekortet. Du er også velkommen til at ringe til os på 98 54 42 00. Så laver Hotel Amerika Hotel GAVEKORTET efter dit ønske, med den ønskede tekst og på det ønskede beløb.

Så sender vi dig GAVEKORTET med post til dig - helt gratis.

2) Indbetale beløbet på vores bankkonto Jutlander Bank reg. nr. 9337 konto nr. 6612446782, HUSK i indbetalingen at skriv vedrørende gavekort, efterfulgt af navn og adresse samt telefon nr. på indbetaler som også er den vi tilsender gavekortet til, og navn på vedkommende som skal havde overbragt gavekortet. Når vi har registreret beløbet fremsender vi gavekort pålydende beløbet og det ønskede opholdstype.

3) Fremsende check til Hotel Amerika med tydeligt afsender navn og adresse samt telefon nr. på indbetaler som også er den vi tilsender gavekortet til, og navn på vedkommende som skal havde overbragt gavekortet. Når vi har modtaget den fremsendte check fremsender vi gavekort pålydende beløbet og det ønskede opholdstype.

4) Møde op i receptionen bestille og betale, så får du gavekortet udleveret med det samme.

Online booking

Book dit ophold på Hotel Amerika direkte her på hjemmesiden.
Fra:
Til:
Voksne pr. vær.:
Børn (6-14) pr. vær.:
Børn (0-5) pr. vær.: