Gavekort til brug på Hotel Amerika

Hvem kunne ikke tænke sig et gavekort til Hotel Amerika

Klik på billedet for at se hvordan gavekortet ser udKlik på billedet for at se hvordan gavekortet ser ud


Et GAVEKORT er den perfekte gave til rigtig mange. De allerfleste af os går enten og planlægger et Forkælelse ophold, et break fra hverdagens stress og jag eller måske bare en god middag i vores restaurant.
middag i restauranten

Hvor stort skal et GAVEKORT være:

Du bestemmer selv værdien på GAVEKORTET.

GAVEKORTET kan bruges i mange sammenhæng, lige fra et jubilæum, fødselsdag eller bryllup, ja, det er kun fantasien der sætter grænser,
når man ønsker at gøre noget godt, for ens kære.

GAVEKORTET kan benyttes som hel eller delvis betaling på det ophold som modtageren bestiller. Er der et beløb tilbage når opholdet er betalt, kan det gemmes til næste gang man skal af sted. Mangler der et beløb for at kunne gennemføre opholdet, betaler den der overnatter hos os selv restbeløbet.
Alle gavekort er gældende i 2 år.

Hvad gør jeg nu?

1) Hvis du ønsker at give et GAVEKORT sender du en e-mail til post@hotelamerika.dk hvori du oplyser dit eget navn, adresse, telefonnummer, samt navn på modtageren af gavekortet. Du er også velkommen til at ringe til os på 98 54 42 00. Så laver Hotel Amerika Hotel GAVEKORTET efter dit ønske, med den ønskede tekst og på det ønskede beløb.

Så sender vi dig GAVEKORTET med post til dig - helt gratis.

2) Indbetale beløbet på vores bankkonto Jutlander Bank reg. nr. 9337 konto nr. 6612446782, HUSK i indbetalingen at skriv vedrørende gavekort, efterfulgt af navn og adresse samt telefon nr. på indbetaler som også er den vi efterfølgende sender gavekortet til. Når vi har registreret beløbet fremsender vi gavekort pålydende beløbet og det ønskede opholdstype.

3) Møde op i receptionen bestille og betale, så får du gavekortet udleveret med det samme.:)

Online booking

Book dit ophold på Hotel Amerika direkte her på hjemmesiden.
Fra:
Til:
Voksne pr. vær.:
Børn (6-14) pr. vær.:
Børn (0-5) pr. vær.: