Ophold

Klik på billedet for at se vores brochure som ipaperKlik på billedet for at se vores brochure som ipaperWeekendophold - Romantisk weekendophold
Hotel Amerika i Hobro er et oplagt valg, når I trænger til at få en pause fra hverdagen, uden at I ønsker at bruge en hel uge af til dette.

Vi er et moderne 4-stjernet hotel i romantiske og naturskønne omgivelser, der indbyder til det perfekte weekendophold om det så er et Romantisk weekendophold eller et par hverdage i ro og mag. Hotellet ligger i den smukke Østerskov ved Hobro, hvorfra grusbelagte stier fører ned til Hobro Havn og Mariager Fjord. Der er gode mulighed for både udflugter, gåture eller endda en sejltur på fjorden. Området byder på seværdigheder, der passer til enhver smag, og I kommer med garanti ikke til at kede jer, uanset om I leder efter oplevelser eller simpelthen et romantisk ophold.

Servicen hos os er i top – både når det gælder gæsterne, værelserne og maden.
Hotel Amerika tilbyder desuden forskellige typer af ophold eller weekendophold, så der er med garanti noget, som passer til jer. Du kan læse mere om vores weekendophold herunder:

To nætters almindeligt hverdags- eller weekendophold

Ved ankomst vil I blive indlogeret på et dobbeltværelse med en halv flaske vin, chokolade og frisk frugt.

Lørdag eller på bliver dagen kan I nyde en dejlig morgenbuffet i hotellets restaurant fra 7:30 til 10:00, eller i hverdagen fra kl. 06:30 til 09:30.

Lørdag eller bliveaften vil i ved ankomst til restaurant få serveret en velkomstdrink og herefter har køkkencheferne kreeret en lækker fire retters gourmetmenu i hotellets restaurant - efterfølgende vil I blive tilbudt kaffe eller the med petit four.

Søndag er der igen morgenmad i restauranten, hvorefter det er tid til afrejse.

To nætters romantisk hverdags- eller weekendophold også kaldet Romance & Privacy

Ved ankomst om fredagen eller på ankomstdagen vil I blive indlogeret i et dobbeltværelse. På værelset vil I finde frisk frugt, chokolade, badekåber og tøfler. Ankomstdagens aften vil blive afsluttet med en to retters menu, der bliver serveret i hotellets restaurant efterfulgt af kaffe eller the.

Om lørdagen eller på bliverdagen er der morgenbuffet i tidsrummet 7:30 til 10:00. Resten af dagen har I mulighed for en hyggelig spadseretur i de naturskønne omgivelser, nyde hinandens selskab i hotellets rolige omgivelser eller arrangere en udflugt. Om aftenen er der velkomstdrink og fire retters gourmetmenu i hotellets restaurant - efterfølgende vil I blive tilbudt kaffe eller the med sødt.

Der er desuden mulighed for at tilbringe en time af jeres weekendophold i wellness området, Romance & Privacy, enten fredag eller lørdag aften samt evt. søndag formiddag før afrejse, tidspunktet defineres i den tilsendte ordrebekræftelse. Spaopholdet vil begynde med 60 minutter i spabad med badesalte og aromadråber. Under spabadet vil der være stearinlys, kølig vin, frisk frugt og stille romantisk musik , indenfor de 60 minutter er der mulighed for sauna og afslapning.

Søndag serveres der igen morgenmadsbuffet i restauranten i samme tidsrum som om lørdagen, hvorefter der er afrejse.

Hotel Amerika tilbyder to udgaver af dette romantiske weekendophold – et hvor der som her er forplejning både fredag og lørdag, eller et hvor der alternativt kun er forplejning om lørdagen.
I kan desuden også få en enkelt nats romantiskophold på Hotel Amerika. Dette ophold inkluderer ophold i Romance and Privacy, fire retters gourmetmenu efterfølgende vil I blive tilbudt kaffe eller the med sødt og morgenbuffet på afrejsedagen.

To nætters gourmet weekend ophold eller hverdags ophold

Første dag i dette romantiske weekendophold begynder fredag med ankomst til hotellet. Ved ankomst vil I blive indlogeret på et dobbeltværelse, hvor der vil vente mousserende vin, chokolade og frisk frugt. Klokken 19:00 bliver der serveret to retters middag i restauranten med efterfølgende kaffe eller the.

Lørdag eller på bliver dagen kan I nyde en dejlig morgenbuffet i hotellets restaurant fra 7:30 til 10:00, eller i hverdagen fra kl. 06:30 til 09:30. Lørdag eller bliveaften vil i ved ankomst til restaurant få serveret en velkomstdrink og herefter har køkkencheferne kreeret en lækker fire retters gourmetmenu i hotellets restaurant - efterfølgende vil I blive tilbudt kaffe eller the med petit four.

Om søndagen eller på afrejsedagen vil der blive serveret en stor morgenbuffet, igen fra kl. 7:30 til 10:00 lørdag og søndag og fra kl. 06:30 til 09:30 i hverdagene, hvorefter der er tid til at afrejse fra Hotel Amerika.

Alternativt kan gourmetopholdet også fås med en enkelt overnatning. Denne overnatning inkluderer vin, chokolade og frugt på værelset, fire retters gourmetmenu og morgenbuffet om ved afrejse.

Online booking

Book dit ophold på Hotel Amerika direkte her på hjemmesiden.
Fra:
Til:
Voksne pr. vær.:
Børn (6-14) pr. vær.:
Børn (0-5) pr. vær.: