Seværdigheder

Hobro og omegn

Hotel Amerika er med sin beliggenhed midt i Østerskoven og tæt ved Danmarks smukkeste fjord, et godt udgangspunkt for små udflugter, gåture i skoven eller en dejlig sejltur på fjorden

Klik for link til svanens hjemmesideKlik for link til svanens hjemmesideHjuldamperen Svanen sejler i sæsonen fra 22.05 – 05.09, hvor der er mange afgange, og derved mulighed for at besigtige Mariager Fjord fra vandsiden.

Klik for link til fyrkats hjemmesideKlik for link til fyrkats hjemmesideEr man interesseret i Vikingernes historie, så er Vikingeborgen Fyrkat et besøg værd, hvor der stadig kan ses gamle udgravninger og fyrkatcenteret som fortæller den gamle historie.

Klik for link til gasmuseets hjemmesideKlik for link til gasmuseets hjemmesideGasmuseet & Glastanken er et museum om gas fra før, nu og i fremtiden, med et arbejdende glaspusteri på Hobro Havn.

Klik for link til MariagerfjordKlik for link til MariagerfjordRosernes by, Mariager er også et hyggeligt udflugtsmål. Mariager er bl.a. kendt for sin store smukke klosterkirke, som blev bygget i 1400 tallet. Prøv også en tur med Mariager-Handest Veteranjernbane og oplev den smukke natur syd for Mariager.

Klik for link til saltcenterets hjemmesideKlik for link til saltcenterets hjemmesideDanmarks Saltcenter, beliggende på havnen i Mariager, er et godt og spændende udflugtsmål, hvor saltens historie fortælles, og det ”døde hav” med sine godt 37 grader og store saltindhold kan opleves. Husk badetøj!

Klik for link til verdenskortets hjemmesideKlik for link til verdenskortets hjemmesideHar man lyst til at se verden lidt fra oven, så besøg Verdenskortet v/Klejtrup Søog oplev en mini-verden udbygget ved bredden af søen (ca. 50 x 100 m.).

klik for link til Fårup sommerlands hjemmesideklik for link til Fårup sommerlands hjemmesideFårup sommerland
Inde midt i skoven, tæt på strand og vand finder I Fårup Sommerland.
Parken ligger på et areal på størrelse med 55 fodboldbaner, og om sommeren er vi ca. 400 medarbejdere, der alle er fuldt beskæftiget med at tilfredsstille jeres besøg.

Klik for link til Djurs sommerlands hjemmesideKlik for link til Djurs sommerlands hjemmesideFamiliens sjoveste feriedag
Det er i Djurs Sommerland, at familien får sin sjoveste feriedag. Når entreen er betalt, er der frit valg og fuld drøn på fra morgen til aften i over 60 forrygende forlystelser.

Klik på billedet for link til Jesperhus´s hjemmesideKlik på billedet for link til Jesperhus´s hjemmesideJesperhus blomsterpark
I Jesperhus sætter tusindvis af blomster, stauder, kaktusser og sukkulenter deres markante præg på den 8 ha. store park. Find inspiration til din egen have eller nyd det smukke farvespil, lyden af rislende vand og duften af roser.

Klik på billedet for adgang til Himmerlands teaterKlik på billedet for adgang til Himmerlands teaterI løbet af de 5 år har et stadig større publikum taget Himmerlands Teater til sig, som et naturligt teatervalg.

Mange af vore publikummer fortæller at grunden til de vælger vores lille teater er den intimitet, der er på vores små scener, og den tætte kontakt mellem skuespillerne og publikum.

Online booking

Book dit ophold på Hotel Amerika direkte her på hjemmesiden.
Fra:
Til:
Voksne pr. vær.:
Børn (6-14) pr. vær.:
Børn (0-5) pr. vær.: