fbpx

hotelamerika Dit fristed midt i landets smukkeste natur

Golfophold 2

Golfweekend i Danmark

På Hotel Amerika kan du komme på golfferie på et hotel i smukke og hyggelige omgivelser i Nordjylland. Stemningen er rolig, og værelserne er hyggelige til en dejlig weekend.
Hotellet er placeret i rolige omgivelser midt i den gamle bøgeskov i Hobro. Her er der tid til fordybelse og ro, og lige i nærheden ligger tre fantastiske golfbaner, som du alle kan nå at besøge, hvis du tager på golfweekend i Hobro.
En golfferie på Hotel Amerika kan bestå af alt lige fra en enkelt overnatning til en hel golfweekend med tre overnatninger. Opholdet består også af morgenmadsservering og gourmetmenu på hotellets restaurant, Restaurant Uafhængig.

Vores tre fantastiske golfbaner

Tager du på golfophold i Hobro, Nordjylland giver vi dig mulighed for at besøge én, to eller tre af vores fantastiske golfbaner, som vi samarbejder med. Her får du golf i smukke omgivelser, samt nogle fantastiske naturoplevelser.
Booker du et golfophold på Hotel Amerika giver vi adgang med greenfee til én eller flere af de tre fantastiske golfbaner i Jylland

AdobeStock_142371304

Hobro Golfklub

Tager du til Hobro Golfklub får du mulighed for at prøve nogle af Danmarks flotteste greens.
Golfbanen er placeret i åbent og kuperet terræn, hvor du har udsigt over smukke Mariagerfjord. Her kan du bl.a. opleve Hobro Golfklubs populære 18-hulsbane. De 18 huller er nøje placeret, således du har Mariagerfjords smukke fjordlandskab som baggrundskulisse, når du står ved banens greens og putter.
Vil du have en speciel naturoplevelse, når du tager et spil golf, er det helt sikkert Hobro Golfklub du skal besøge. Glæd dig især til at besøge hul 18, som med sin smukke udsigt giver en unik oplevelse.

hul 18, med flag

Mariagerfjord Golfklub

På Marriagerfjord Golfklub får du en fantastisk sportslig oplevelse på en velplaceret golfbane i smukke omgivelser. På denne golfbane er du velkommen, hvad enten du er professionel eller nybegynder.
Golfbanen er placeret i et smukt beliggende område i et bakket landskab mellem Hadsund og Mariager. Alle der besøger banen bliver hurtigt betaget af naturoplevelsen, ikke mindst fordi flere af hullerne er anlagt langs kysten.

Foto Jens Morten

Volstrup Golfcenter

Besøg 18-hulsbanen på Volstrup Golfcenter og bliv betaget af de flotte naturskønne omgivelser.
Selve banen byder på masser af udfordringer for både begynderen og den professionelle. Går du 18 huller vil du på din vej møde både velanlagte bunkers og søer, der hurtigt kan udfordre dit golfspil.
På Volstrup Golfcenter er der også mulighed for at forbedre dit spil indendørs. Centret har nemlig driving range, puttinggreen og sandbunker som indendørsfaciliteter, samt ikke mindre end fire golfsimulatorer.

 

en-aften-i-skoven-menu-01

Golf & Gourmet på Hotel Amerika

Skal du på golfophold i Danmark, er Hotel Amerika stedet du skal tage til. Vi tilbyder eksklusive golfophold i Nordjylland, hvor vi kombinerer et hotelophold med golf og gourmetmiddag på vores restaurant, Restaurant Uafhængig.
Tag til Hotel Amerika og nyd en hyggelig golfweekend med din mand, kone eller helt anden.

Praktisk information

Ind- og udtjekning:

Tjek ind: kl. 15.00
Tjek ud: kl. 11.00

Restaurant Uafhængig:

Tidspunkter vedrørende aftenmenu og morgenmadsservering aftales nærmere med receptionen ved ankomst.
Allergier skal oplyses ved booking af opholdet.

Morgenmadsservering serveres i følgende tidsrum:

Hverdage: 06.30 – 10.00
Weekend: 07.30 – 11.00

Ekstra tilkøb:

Tillæg for enkeltværelse 300,- pr. dag.
Tillæg for Suite 300,- pr. dag.
Tillæg for værelse med terrasse 300,- pr. dag.
Tillæg for værelse med balkon 200,- pr. dag.

Har du spørgsmål?

Børn på 5 år og derunder er gratis i forældrenes seng, ellers halv pris indtil det fyldte 12. år.

Online booking

Online booking

Book dit ophold på Hotel Amerika direkte her på hjemmesiden.