fbpx

hotelamerika Dit fristed midt i landets smukkeste natur

Skoven_6

Pr. person 130,- (for ca. 3 timer)

Basismøde

Hold jeres møder med fuglesang i baggrunden og naturen lige udenfor døren.

Vores basismøde er til dig, som kun skal leje et mødelokale i få timer en enkelt dag. I mødelokalet finder du projektor, whiteboard, blokke/kuglepenne samt gængse AV-udstyr, og så har du naturligvis adgang til fri wi-fi hele dagen.

Vi sørger for forplejning i form af kaffe/te, isvand, frisk frugt og snacks.

Foran hotellet

Pr. person 180,- (for ca. 3 timer)

Morgenmøde

Hold dit morgenmøde i skoven med en morgenmadsanretning.

Start dagen med en morgenmadsanretning til synet af den smukke bøgeskov lige udenfor vinduet, inden I skal tage store beslutninger.

I mødelokalet finder du whiteboard, projektor, blokke/kuglepenne samt gængse AV-udstyr, og så har du naturligvis adgang til fri wi-fi hele dagen.

Vi sørger for forplejning i form af en lille morgenmadsanretning, kaffe/te, isvand, frisk frugt og snacks.

Restaurant Uafhængig_6

Pr. person 435,- (for ca. 6 timer)

Dagsmøde

Nyd omgivelserne i den gamle bøgeskov og bliv forkælet med lækker tapas samt hjemmelavede snacks, når I skal holde møde.

I mødelokalet bliver en projektor, whiteboard, blokke/kuglepenne og gængse AV-udstyr stillet til rådighed, og du har naturligvis fri wi-fi gennem hele dagen. Vi sørger for forplejning i løbet af dagen, som inkluderer kaffe/te, isvand, frisk frugt og snacks.

Derudover sørger vi for en mindre morgenmadsanretning samt tapas til frokost, sødt og smoothie til din eftermiddagskaffe.

AdobeStock_196646308

Pr. person 595,- (for ca. 5 timer)

Aftenmøde

Nyd den skønne natur omkring Hotel Amerika til dit møde, og få samtidig en smagfuld og gastronomisk oplevelse.

Forkæl dine mødedeltagere med en gastronomisk oplevelse ved at holde aftenmøde på Hotel Amerika. Køkkenchefen sammensætter en 3-retters sæsonmenu, som beriger alle jeres sanser inden I skal give jer i kast med aftenens mødeaktiviteter.

I mødelokalet finder du projektor, whiteboard, blokke/kuglepenne samt gængse AV-udstyr, og så har du naturligvis adgang til fri wi-fi under hele jeres arrangement.

Udover 3-retters sæsonmenu sørger vi også for forplejning til jeres møde i form af kaffe/te, isvand, frisk frugt og smoothie. Tilkøb af vinmenu til maden koster 204,- pr. person.

(Ønskes overnatning i forbindelse med mødet koster det 800,- pr. person i enkeltværelse.)

Hotel Amerika haven_1

Pr. person 845,- (for ca. 9 timer)

Heldagsmøde

Hold dit næste heldagsmøde eller konference i vores gode konferencefaciliteter med udsigt til den skønne natur omkring Mariager Fjord. Få samtidig en smagfuld og gastronomisk oplevelse, mens du holder møde.

Skal du holde et heldagsmøde kan du leje et konferencelokale hos os med udsigt over den smukke gamle bøgeskov ved Mariager Fjord. I mødelokalet vil der være gratis projektor, whiteboards, blokke/kuglepenne og gængse AV-udstyr til rådighed, og du har naturligvis adgang til fri wi-fi under hele dit arrangement.

Vi sørger for forplejning i form af kaffe/te, isvand, frisk frugt og hjemmelavet snacks i løbet af dagen. Derudover vil der blive serveret en morgenmadsanretning ved ankomst, tapas inkl. en lun ret til frokost, kaffe med sødt og smoothie om eftermiddagen, samt en 3-retters sæsonmenu efter køkkenchefens valg som afslutning på dagen. Tilkøb af vinmenu koster 204,- pr. person.

152277_abo_01_AB20129

Pr. person 1645,-

Døgnmøde

Fuglesang og en udsigt til lysegrønne løv lige uden for vinduet? Hold din konference med overnatning på Hotel Amerika og du vil opleve netop dette. Nyd det skovdækkede bakkelandskab og bliv forkælet med lækre hjemmelavede specialiteter under hele jeres arrangement.  

I konferencelokalet finder du whiteboard, projektor, blokke/kuglepenne samt gængse AV-udstyr, og så har du naturligvis adgang til fri wi-fi under hele jeres arrangement.

Vi sørger for forplejning i løbet af arrangementet, som består af kaffe/te, isvand, frisk frugt og hjemmelavet snacks. Derudover bliver der serveret morgenmadsanretning, tapas inkl. en lun ret, eftermiddagskaffe med kage og smoothie samt 3-retters sæsonmenu efter køkkenchefens valg. Tilkøb af vinmenu koster 204,- pr. person.

Arrangementet afsluttes med overnatning i ét af vores dejlige værelser.

Konference 2

Hold dit næste arrangement på Hotel Amerika

Besøg Hotel Amerika midt i Østerskoven ved Hobro, og mærk hvordan den smukke natur omkring Mariager Fjord drager dig ind i et refugium af skønhed og ro. Et sted, hvor du bliver inspireret til at tage store beslutninger.

Hotel Amerika ligger i naturskønne omgivelser, hvor vi kan tilbyde gode mødelokaler med forplejning, uanset om du skal holde et mindre møde eller om du skal arrangere en hel konference.

Gør mødet eller konferencen til et event, hvor der også skal være pause til at trække udenfor og nyde den smukke natur i den gamle Bøgeskov i Hobro. Tag evt. en pause og gå en tur langs de mange netværk af stier og vandreruter, hvor små kilder og bække viser vejen til Danmarks smukkeste fjord.

Og skal du holde et længerevarende møde har vi også mulighed for at tilbyde dine mødedeltagere overnatning på hotellet.

Hos Hotel Amerika er der tid til at stoppe op og mærke roen, også selvom der skal arbejdes. Hvis vejret tillader det, har vi endda mulighed for at servere frokosten udenfor.

Hvis I skulle have et specielt ønske vedr. leje af møde- eller konferencelokale, så er I altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 98 54 42 00 eller mail post@hotelamerika.dk.  

Priser

Basismøde:

130,- pr. person.

Morgenmøde:

180,- pr. person.

Dagsmøde:

435,- pr. person.

Aftenmøde:

595,- pr. person.

Heldagsmøde:

845,- pr. person.

Døgnmøde:

1.645,- pr. person.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores lokaler eller er du i tvivl om, hvilket møde, der passer til dit arrangement?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98 54 42 00 eller book dit møde direkte herunder.

Online booking

Online booking

Book dit ophold på Hotel Amerika direkte her på hjemmesiden.