fbpx

hotelamerika Dit fristed midt i landets smukkeste natur

hotel-amerika-champagne-01

Pris 395,- pr, person

Nytårsmenu 2019

Stegt havkat m. cremet jordskokkesuppe
Sprøde chips og syltet kinaradise, urteolie og små salater.
Hertil brød og smør.

Oksemørbrad
Saltbagt skalotteløg, selleripuré m. brunet smør og syltet selleri, sprød kartoffel, pebersauce og tallerkensmækker.

Citroncreme
Med lemoncurd, marineret bær og krystalliseret chokolade.

 

Menuen bestilles inden
søndag d. 29. december 2019
kl. 12.00!

Tlf. 98 54 42 00
Mail: post@hotelamerika.dk

hotel-amerika-torsk-01

Bestil nytårsmenu herunder:

    IMG_4254

    Nytårsmenu ud af huset

    Afhentes mellem kl. 12.00 – 14.00
    d. 31. december 2019.

    Vi byder på et glas bobler, mens kokken gennemgår menuen.

     

    Bestil på tlf. 98 54 42 00 eller mail post@hotelamerika.dk

    Sidste bestilling af nytårsmenuen
    ud af huset er
    søndag d. 29. december kl. 12.00.

    Nytårsmenu ud af huset 2019

    På årets sidste dag, hvor vi byder det nye år velkommen samt hygger med familie og venner, har vi brug for ro og fordybelse. Aftenen skal gerne være noget helt særligt, og så skal nytårsmenuen være lækker og selskabet helt i top.

    Bestiller du nytårsmenuen som mad ud af huset, så har du mulighed for kun at fokusere på, at være sammen med dem du værdsætter højt, og springe ind i det nye år i ro og mag.

    Ved netop at lade dygtige kokke lave maden for dig, så har du mulighed for bare at læne dig tilbage og nyde dagen i selskab med dine gæster.

     

    Årets nytårsmenu fra Hotel Amerika

    Vores dygtige kokke fra Restaurant Uafhængig laver maden for dig, og den består i år af en tre-retters menu med bl.a. havkat til forret og oksemørbrad til hovedret. 

    Vi har i årets menu til nytår 2019 lagt vægt på den gode smagsoplevelse og de bedste råvarer. Menuen er derfor inspireret af skoven og området omkring Mariagerfjord.

    Bestil mad til nytår ud af huset fra Hotel Amerika og Restaurant Uafhængig, og vær uafhængig af tid på årets sidste aften. Læn dig tilbage i sofaen med et glas champagne og nyd, at andre klarer maden for dig!

    Nytårsmenu 2019

    Forret:

    Stegt havkat m. cremet jordskokkesuppe
    Sprøde chips og syltet kinaradise, urteolie og små salater.
    Hertil brød og smør.

    Hovedret:

    Oksemørbrad
    Saltbagt skalotteløg, selleripué m. brunet smør og syltet selleri, sprød kartoffel, pebersauce og tallerkensmækker.

    Dessert:

    Citroncreme
    Med lemoncurd, marineret bær og krystalliseret chokolade.

    Online booking

    Online booking

    Book dit ophold på Hotel Amerika direkte her på hjemmesiden.