Køb gavekort

hotelamerika Dit fristed midt i landets smukkeste natur

Besøg Hotel Amerika midt inde i skoven

At besøge Hotel Amerika er som at tage en rejse ind i en verden af ro og skønhed. Allerede på vejen ind gennem den gamle bøgeskov kan du mærke pulsen falde. Skoven er smuk på alle årstider, men måske særligt i foråret, når anemoner lyser op under bøgens lysegrønne løv og igen, når efterårsfarverne flammer på skrænterne ned mod Danmarks smukkeste fjord. Uanset årstiden er naturoplevelsen altid intens på den smalle vej gennem skoven.

Hotellet ligger midt i Østerskoven ved Hobro. Lige uden for døren giver et netværk af stier og vandreruter adgang til det skovdækkede bakkelandskab, og små kilder og bække viser vejen nedad til Mariager Fjord. Terrænet domineres af de høje majestætiske bøgetræer, men stierne leder dig forbi gamle egekrat, vandløb og udsigtspunkter over Mariager Fjord. Skovkvæg græsser mellem de gamle egetræer. På mange måder ledes tankerne hen på landskabsmalerierne fra Danmarks Guldalder. Imponerende, dragende og sært beroligende.

 

Rum til ro, fordybelse og ren afslapning

Indenfor i hotellets foyer mærker du den samme følelse af ro som udenfor. Du føler ikke, at tiden er gået i stå – men snarere, at du er kommet til et refugium, hvor der er ro… og tid til at nyde den. Hele indretningen understøtter den oplevelse, og stemningen stopper ikke i foyeren. Den følger dig rundt på hele hotellet og helt ind på værelset.

Vi håber, at du oplever, at alle bestræber sig på at give dig en god oplevelse: At sørge for at maden er udsøgt, og omgivelserne er hyggelige. Ganske enkelt, at vi gør vores yderste for skabe rammerne for et velfungerende hotel og et frirum, hvor du føler dig velkommen.

Hotel Amerika er i dag et moderne hotel, med 68 værelser og med faciliteter af høj standard. Vi vil gerne være dit naturlige valg, uanset om du skal holde fest, nyde et weekendophold, deltage på en konference eller blot ønsker en overnatning eller et weekendophold i smukke omgivelser.

God mad – i de smukkeste rammer

I vores á la carte Restaurant Uafhængig finder du et hyggeligt stilfuldt miljø, smukt møbleret og med pragtfuld udsigt til skoven. Vor køkkenchef skaber gastronomiske oplevelser med autentiske retter med de bedste råvarer og inspiration fra skoven og området omkring Mariager Fjord.
Desuden er der hver dag mulighed for at få en skøn frokost samt eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage. Du behøver naturligvis ikke at være gæst på hotellet for at benytte dig af restaurantens tilbud. Alle er velkomne. En travetur i det grønne kan sagtens afsluttes med en bid mad i Restaurant Uafhængig.

 

Parkering ved døren

Du får naturligvis gratis parkering lige uden for døren – og skal du bevare kontakten til verden udenfor, får du gratis trådløst internet WIFI i konferencelokaler, restaurant, lobby såvel som på værelset. Kort sagt: overalt hvor du befinder på Hotel Amerika.

Uanset om du kommer alene, sammen med din kæreste, din familie, dine venner eller kolleger – glæder vi os til at byde dig velkommen på Hotel Amerika.

Online booking

Online booking

Book dit ophold på Hotel Amerika direkte her på hjemmesiden.