fbpx

hotelamerika Dit fristed midt i landets smukkeste natur

Ophold 2

Hotelophold i smukke omgivelser ved Hobro

Midt i den smukke Østerskoven blandt majestætiske bøgetræer, gamle egekrat og rislende vandløb ligger Hotel Amerika. At besøge Hotel Amerika kun et stenkast fra Mariager Fjord er som at drage ind i et gammelt landskabsmaleri fra Danmarks Guldalder. Uanset årstiden er området omkring Hotel Amerika altid smukt på hver sin måde. Især om foråret, når anemonerne skyder op under bøgens lysegrønne løv, og om efteråret, når de rødbrune farver flammer på skrænterne ned mod Danmarks smukkeste fjord, er Hotel Amerika et helt særligt sted at tage til.

Ikke nok med, at naturoplevelsen omkring Hotel Amerika er intens, så har hotellet en helt særlig atmosfære af ro og skønhed, som giver anledning til for en stund at forsvinde fra hverdagens gøremål og pligter og drage til et sted, hvor der er ro og frihed til at nyde den. Netop derfor er det at tage på weekendophold ved denne perle i Jylland en helt særlig oplevelse.

Besøg Hotel Amerika til et weekendophold, miniferie, golfferie eller kærestetur midt i den gamle bøgeskov i Hobro og oplev, hvordan din puls stille og roligt daler i takt med trækronernes svajen i vinden. Få et gastronomisk ophold med middag og vin i nogle af Danmarks smukkeste omgivelser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Hotel Amerika.

Wellness_1 Restaurant Uafhængig_1 Adult woman having hot stone massage in spa salon

Sæsonens getaway

Selv almindelige dage kan blive ekstraordinære. Tag på miniferie eller weekendophold i Nordjylland på det smukke Hotel Amerika i Hobro.

Book sæsonens getaway og få et weekendophold med middag i nærheden af Danmarks smukkeste fjord. Her er der tid til at lade pulsen falde, nyde roen og naturen lige på den anden side af døren.

Ankomst hver fredag og lørdag.

På alle vores ophold kan middag til børn tilkøbes i restauranten. Ved booking med børn i vores ophold, er overnatning og morgenmad inkl.

AdobeStock_142371304 Restaurant Uafhængig_6 Foto Jens Morten

Golf & Gourmet

Vores golfophold på Amerika er en miniferie for dig, som gerne vil spille golf på nogle af Danmarks mest fantastiske golfbaner beliggende i naturen omkring Mariager Fjord.

På Golf & Gourmet får du 1- eller 2 nætter på Hotel Amerika, med henholdsvis 1, 2 eller 3 gange greenfee, samt 3-retters sæsonmenu i Restaurant Uafhængig.

På alle vores golfophold kan middag til børn tilkøbes i restauranten. Ved booking med børn i vores ophold, er overnatning og morgenmad inkl.

AdobeStock_193908994

Priser fra 350,- Pr. person

Teambuilding for din virksomhed

Hos Rold Skov Adventure bliver I rystede i ordets mest positive betydning. Vi flytter jer nemlig ud af jeres daglige roller og komfortzoner til udfordrende oplevelser, der ryster jer sammen.

Værelse

Priser fra 498,- Book nu

Small Danish Hotels

Husk, at vi tager gavekort fra Small Danish Hotels.

Klik videre og læs mere om vores lækre ophold i den smukke Østerskoven tæt på Mariager Fjord.

Restaurant Uafhængig_17 OI5A5884

Den lille skovtur med romantik

Vi har skabt den romantiske stemning for dig – det eneste du skal gøre er, at tage kæresten under armen og invitere hende på romantisk ophold hos Hotel Amerika.

Den lille skovtur med romantisk består af et ophold for 2 med middag og vin på Restaurant Uafhængig – ikke mindre en 6-retters menu hertil vinmenu. Ligeledes består opholdet af en times wellness i vores spaområde, stearinlys, kold mousserende vin, frisk frugt og stille romantisk musik.

Ankomst hver fredag og lørdag.

På alle vores ophold kan middag til børn tilkøbes i restauranten. Ved booking med børn i vores ophold, er overnatning og morgenmad inkl.

Romance & Privacy Wellness_3

Romance & privacy

( Ude af drift )

Vores Romance & Privacy er et tilbud du kan tilkøbe til dit ophold på Hotel Amerika. Er du på kærestetur, et weekendophold eller en miniferie hos Hotel Amerika og har brug for lige lidt mere afslapning, så kan du ikke komme uden om vores Romance & Privacy.

Romance & Privacy består af et aroma-spabad for 2 personer med badesalt og aromadråber i 60 minutter. Herefter sauna og afslapning.

Ophold 3

Miniferie eller weekendophold i Jylland

Leder du efter et weekendophold på et hotel i Jylland, så er Hotel Amerika det helt rette sted. Stemningen på hotellet er rolig og hyggelig, og omgivelserne er tæt på idylliske.

Besøg hotellet på alle tidspunkter på året på et weekendophold med 2 overnatninger eller en miniferie. Sammen med opholdet får du også en gastronomisk oplevelse på hotellets restaurant, Restaurant Uafhængig. Restaurantens kok skaber autentiske retter med de bedste råvarer. Han bliver bl.a. inspireret af skoven og området omkring Mariager Fjord, når han skaber sine menuer.

Tag til Hotel Amerika og bliv forført af kokkens autentiske retter, samt af den smukke danske natur lige udenfor døren.

Ophold 4

Golfophold på hotellet

Som noget helt særligt kan Hotel Amerika tilbyde golfophold for golfinteresserede. Skal du på golfferie i Danmark er Hotel Amerika et godt bud, idet hotellet ligger i nærheden af hele tre fantastiske golfbaner midt i noget af Danmarks smukkeste natur.

Du har netop mulighed for at kombinere dit gastronomiske getaway med en tur på golfbanen. På den måde får du både et afslappende ophold med dine kære væk fra hverdagens gøremål og pligter, men også en aktiv tur på golfbanen, der både sætter gang i benene og hjernen.

Nyd din golfferie på Hotel Amerika midt i Danmarks smukkeste natur. Vi glæder os til at byde dig velkommen på Hotel Amerika.

Praktisk information

Ind- og udtjekning:

Tjek ind: kl. 15.00
Tjek ud: kl. 11.00

Restaurant Uafhængig:

Tidspunkter vedrørende aftenmenu aftales nærmere med receptionen ved ankomst.
Allergier skal oplyses ved booking af opholdet.

Morgenmad serveres i følgende tidsrum:

Hverdage: kl. 06.30 – 10.00
Weekend: kl. 07.30 – 11.00

Ekstra tilkøb:

Opredning inkl. morgenmad: 300,- pr. dag.
Tillæg for barneseng: 300,- pr. ophold.
Tillæg for terrasse med liggestole: 300,- pr. dag.
Tillæg for hund: 150,- pr. dag.
Tillæg for balkon: 200,- pr. dag.

 

På alle vores ophold kan middag til børn tilkøbes i restauranten. Ved booking med børn i vores ophold, er overnatning og morgenmad inkl.

Har du spørgsmål?

Børn på 5 år og derunder er gratis i forældrenes seng, ellers halv pris indtil det fyldte 12. år ved to fuldt betalende voksne.

Ved alle vores ophold er der mulighed for en ekstra overnatning til kun 895,- pr. nat for 2 personer inkl. morgenmad.

På alle vores ophold kan middag til børn tilkøbes i restauranten. Ved booking med børn i vores ophold, er overnatning og morgenmad inkl.

Online booking

Online booking

Book dit ophold på Hotel Amerika direkte her på hjemmesiden.