RESTAURANT UAFHÆNGIG
Glæd dig til gastronomiske flotte oplevelser
Med en kreativ tilgang er vores køkken hele tiden i bevægelse mod nye smagsoplevelser.
Menuerne er nøje sammensatte og alle med udgangspunkt i sæsonens råvarer og med inspiration fra den omkringliggende natur; Østerskoven og Mariager Fjord.
Maden står ikke alene. Passionen for vin er høj og vinene i vinskabet er nøje udvalgte og tilpasset sæsonens menuer.
Restaurant Uafhængig er stilfuldt og hyggeligt indrettet med udsigt til park og skov.
Søndagens plat du jour
Fra den 31. marts kan du om søndagen fra kl. 18.00 nyde vores plat du jour, der inkluderer en ret og en drikkevare (øl, vin eller vand). Vælg mellem øl - klassisk eller pilsner og en vin udvalgt af vores restaurantchef - både rød og hvid.
31. marts: Porchetta – bladbeder – kartoffel
7. april: Kylling som “coq au vin”
14. april: Boullabaise
21. april: Osobucco – polenta
28. april: Lukket grundet konfirmationer
5. maj: Cassoulet
12. maj: Onglet – karameliseret løg – peber sauce
19. maj: Rissotto – stegt fisk – fume
26. maj: Boeuf bourguignon – pomme pure
Pris KUN kr. 225,- pr. person
Reservation på forhånd på tlf. 9854 4200 eller post@hotelamerika.dk
Vi har 20 pladser pr. dag.
Påskefrokost søndag 31.03 og mandag 01.04
Kl. 12.00 - 14.00
- Håndpiller rejer, blødkogt æg og pisket citron-creme fraiche
- Sild med karrysalat, løg og capers
- Paneret rødspætter med gær støv og remoulade
- Stegt lammeculotte, rosmarin sauce, bagt kartoffel med mynte gremolata
- Lammeskank croquette på fennikel og æblesalat
- Osteanretning
- Chokolade og yoghurtdessert
Pris KUN kr. 450,- pr. person inkl. 1 kop kaffe
Reservation på forhånd senest 26.03 på tlf. 9854 4200 eller post@hotelamerika.dk
Vi har 40 pladser pr. dag. Vi kan desværre ikke imødekomme laktoseintolerante gæster til dette arrangement.
Vi kender de gode vine!
Og vores vine er nøje udvalgte med garanti for, at de matcher vores menuer.
BOOK BORD
Vi anbefaler bordreservation på forhånd
- så er vi klar til at tage imod dig / jer
Frokost
Kl. 12.00 – 16.00 alle ugens dage
(april til og med september)
Kl. 12.00 – 16.00 mandag til lørdag
(oktober til og med marts)
Morgenmad
Kl. 06.00 – 10.00 mandag til fredag
Kl. 07.30 – 11.00 weekend
Aften
Kl. 18.00 – 21.30 alle ugens dage
(april til og med september)
Kl. 18.00 – 21.30 mandag til lørdag
(oktober til og med marts)
Spørg en tjener for allergener
eller specialkost