fbpx

hotelamerika Dit fristed midt i landets smukkeste natur

Restaurant Uafhængig_19

Pr. person 379,-

Brunch buffet

Nu kan du bestille Hotel Amerika’s lækre og velsmagende brunch buffet med alt som hjertet begærer.

Følgende drikkevarer a libitum under arrangementet (4 timer).

– Crémant de Bourgogne
– Kaffe / the
– Udvalg af juice og smoothies

OBS: SENEST STARTTIDSPUNKT KL. 11.00

Hotel-Amerika-efterår-18

Selskaber

Skal du holde et større selskab med minimum 30 personer, så kan vi tilbyde selskabslokaler i hyggelige og smukke omgivelser.

Vi hjælper dig gerne med at skabe rammerne og indholdet til dit arrangement, og sørger for, at du får en uforglemmelig dag uanset om du skal holde fødselsdag, en stor fest, en reception eller lignende.

Vintage portrait of a young hipster couple posing  in wedding su

Bryllup

Det er en helt særlig begivenhed at holde sit bryllup. Vi lægger stor vægt på, at I får præcis den oplevelse, som I har drømt om, når I inviterer familie og venner til bryllupsfest.

Vores selskabslokaler til bryllup vil, sammen med de smukke omgivelser omkring hotellet, danne rammerne for jeres fest. Hvordan jeres mindeværdige dag skal forløbe, planlægger vi naturligvis i tæt samarbejde med jer.

AdobeStock_32764820

Konfirmation

Konfirmation er en speciel dag i den unge mand eller kvindes liv, og den skal gerne gøres helt særlig. Vi kan tilbyde, at du kan holde din konfirmation i lokaler, som er placeret i smukke og charmerende omgivelser med udsigt over Østerskoven.

Vi skaber rammerne i form af festlokaler, mad og hyggelige omgivelser, men hvordan dagen skal forløbe planlægger vi i samarbejde med jer.

Download vores konfirmationspakke-pdf

Restaurant Uafhængig_7

Selskabsmenuer

Vi tilbyder lækre sæsonbestemte selskabsmenuer mellem 3 og 6 retter. Vores retter er inspireret af skoven og området omkring Mariager Fjord og vi bruger altid de bedste råvarer til at sammensætte vores sæsonmenuer.

Du har mulighed for selv at sammensætte dine retter, men vi kan også sammensætte menuen for dig.

Selskaber 2

Hold fest i smukke og rolige omgivelser

At besøge Hotel Amerika dybt inde i den gamle bøgeskov i Hobro er som at tage en rejse ind i et refugium af skønhed og dyb ro. Allerede på vej ind gennem bøgeskoven mærker du, hvordan din puls falder, du fornemmer en indgående dyb ro, og du oplever, at der bliver plads til at sætte tempoet ned, nyde øjeblikket og være til stede i nuet.

Netop derfor er Hotel Amerika et frirum til alle livets fester, uanset om du skal holde bryllup, konfirmation, fødselsdag, sølvbryllup, guldbryllup eller noget helt andet. De smukke omgivelser omkring Hotel Amerika ved Østerskoven, som kun ligger et stenkast fra den smukke Mariager Fjord er et frirum, hvor alle fester gennem livet kan blive afholdt.

På Hotel Amerika har du mulighed for holde konfirmation, bryllup, fødselsdag eller andet. Festlokalerne sammen med den smukke natur lige udenfor døren, med de høje majestætiske bøgetræer, de små kilder og bække, samt de charmerende stier, bliver et sted, hvor hverdagens pligter og gøremål bliver glemt. I stedet mærker du en følelse af intens ro og stilhed, som giver dig de bedste forudsætninger for at holde alle livets fester.

På Hotel Amerika kan du holde din fest i vores smukke festlokaler, hvor Restaurant Uafhængig vil stå for festmenuen, og ønsker du at dine gæster skal overnatte, så er der også mulighed for dette på hotellet. I samarbejde med jer planlægger vi festarrangementet præcis, som I ønsker det.

Selskaber 3

Festlokaler med overnatning i Hobro

Skal du holde fest, et større selskab eller andet, så lad os tage hånd om dit arrangement. Vi byder dig indenfor på Hotel Amerika – en oase midt i Østerskoven. Her kan du lade vores festlokaler danne rammen om din fest i hyggelige og rolige omgivelser midt i den danske smukke natur. Hotellets restaurant, Restaurant Uafhængig vil ligeledes bidrage med gastronomiske oplevelser, i form af autentiske retter inspireret af skoven og området omkring Mariager Fjord, når du holder selskab hos Hotel Amerika.

Hotel Amerika ligger i Hobro midt i et skovdækkende bakkelandskab fuldt med majestætiske bøgetræer, gamle egekrat, vandløb og udsigtspunkter over Mariager Fjord. Både udenfor såvel som inde vil du mærke en dyb ro, der gennemtrænger alt og alle, og det er derfor et perfekt sted at holde din fest eller selskab.

Vælger du at holde din fest i vores selskabslokaler, vil vi garantere, at du for en stund får lov at glemme virkeligheden og i stedet tilbringe en festlig stund sammen med lige dem du ønsker. Omgivelserne både på hotellet, men også udenfor er som et refugium, hvor du vil møde ro, fordybelse og nærvær – perfekt, når du skal holde livets store begivenheder, såsom bryllup eller konfirmation.

Selskaber 4

Værelser til dine gæster

Vi kan planlægge dit selskab lige efter de ønsker du har. Lokalerne kan pyntes som du ønsker det og Restaurant Uafhængig kan planlægge en menu, som passer perfekt både til årstiden, men også det arrangement, som skal afholdes. Du har også mulighed for selv at sammensætte en menu, såfremt du ønsker dette.

Vil du gerne holde et arrangement, hvor du selv og dine gæster har mulighed for overnatning, så er det også muligt at leje værelser til dine gæster på hotellet. Dette er bl.a. specielt anvendt ved bryllupsselskaber, hvor festen ofte varer til langt ud på natten. Ved at tilbyde overnatning til dine gæster kan du bare slappe af og nyde din dag uden at bekymre dig om dine gæster tager hjem fra festen før du havde planlagt.

Og vi står også gerne for morgenmadsbuffet morgenen efter, så dine gæster kan tage hjem dagen efter festen fuldt udhvilet og med mætte maver.

Selskaber 5

Tanker før arrangementet

For at vi bedst muligt kan tage hånd om jeres fest anbefaler vi, at I gør jer nogle tanker om arrangementets forløb, herunder hvor mange gæster I har tænkt jer at invitere, samt hvordan I gerne vil have arrangementet til at forløbe. På den måde kan vi sammen med jer skabe rammerne for et arrangement, som er lige som I ønsker det.

Ønsker du at leje festlokaler med overnatning i Jylland, så er Hotel Amerika stedet for dig. Hotel Amerika ligger kun et stenkast fra Aalborg, i smukke Østerskoven i Hobro – et sted, hvor der er rum til ro, fordybelse og ren afslapning. Kontakt os og sammen tager vi en snak om, hvilke ønsker I har for jeres arrangement.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Hotel Amerika.

Det med småt

Aftenarrangementer:

Forlængelse af 8 eller 11 timers
arrangement. Ekstra betaling 110 kr. pr.
person af de tilbageværende gæster. Det
inkluderer betjening og bar.

Afbestillingsregler:

Ved afbestilling af arrangement,
henviser vi til vores hjemmeside: www.
hotelamerika.dk

Reservationsgebyr:

For bekræftelse af reservation, indbetales
der et reservationsgebyr på 3000 kr. for
lokalet. 8 dage før selve arrangementet
betales 75% procent af det bestilte.

Betaling:

Betalingen skal finde sted ved
arrangementets afslutning, medmindre
andet er aftalt på forhånd. Alle priser er
inklusiv moms.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om dine muligheder for at holde selskab på Hotel Amerika, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Online booking

Online booking

Book dit ophold på Hotel Amerika direkte her på hjemmesiden.