Køb gavekort

hotelamerika Dit fristed midt i landets smukkeste natur

Selskab i den rette stemning

Vi har de helt rette rammer til at skabe den helt rette stemning til dit selskab. Og vi har den helt rette erfaring med både planlægning og afholdelse, således du trygt kan læne dig tilbage og nyde tiden med dine gæster. I Restaurant Uafhængig tilbyder vi lækre sæsonbestemte selskabsmenuer, som er nøje sammensat af vores Køkkenchef David Pedersen og Restaurantchef Klaus Hald. Inspiration til retterne findes blandt andet i skoven og i området omkring Mariager Fjord. Har du særlige ønsker, har du mulighed for at sammensætte en menu sammen med os. Vin og øvrige drikkevarer tilpasses den valgte menu, som alt sammen serveres professionelt af vores dygtige tjenerteam.

Det er naturligvis også muligt for dig og dine gæster at slutte den dejlige aften af med overnatning på hotellet. Næste morgen kan I nyde et lækkert morgenmåltid sammen, inden på gensyn.

Vintage portrait of a young hipster couple posing  in wedding su

Bryllupsfest i unikke omgivelser

Det er en helt særlig begivenhed at holde sit bryllup. Vi lægger stor vægt på, at I får præcis den oplevelse, som I har drømt om, når I inviterer familie og venner til bryllupsfest.

Vores stemningsfulde selskabslokale vil sammen med de smukke omgivelser danne flotte rammer for jeres fest. Hvordan jeres uforglemmelige dag skal forløbe, planlægger vi naturligvis i tæt dialog med jer.

Download vores selskabspakke her

AdobeStock_32764820

Konfirmation

En konfirmation er en helt særlig begivenhed. Og vi lægger stor vægt på, at I får præcis den oplevelse, som I har drømt om. I tæt samarbejde med jer, skaber vi indholdet og rammerne til, hvordan den mindeværdige dag skal forløbe.

Download vores konfirmationspakke-pdf

AdobeStock_164465518

Planlægning af jeres arrangement

Det hjælper vi jer naturligvis med. Forinden bedes I blot gøre jer nogle tanker om antal gæster, dato, budget, evt. menu ønsker samt, hvordan I gerne vil have arrangementet til at forløbe. På den måde kan vi sammen skabe rammerne for en dag/aften, som er lige, som I ønsker det. Læs mere her

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Det med småt

Aftenarrangementer

Ved forlængelse af arrangement vil der være en ekstra betaling på kr. 125 pr. person af de tilbageværende gæster (min. 20 gæster).

Afbestillingsregler

Ved afbestilling af arrangement,
henviser vi til vores generelle betingelser her

Reservationsgebyr

For bekræftelse af reservation, indbetales
der et reservationsgebyr på 3000 kr. for
lokalet. 8 dage før selve arrangementet
betales 75% procent af det bestilte.

Betaling

Betalingen skal finde sted ved
arrangementets afslutning, medmindre
andet er aftalt på forhånd. Alle priser er
inklusiv moms.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om dine muligheder for at holde selskab på Hotel Amerika, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Online booking

Online booking

Book dit ophold på Hotel Amerika direkte her på hjemmesiden.