fbpx

hotelamerika Dit fristed midt i landets smukkeste natur

Selskaber 2

Store festlokaler i Nordjylland til din næste fest

Skal du holde et større selskab med minimum 30 personer, så kan vi tilbyde store og flotte selskabslokaler ved vandet i nogle af de mest hyggelige og smukke omgivelser i Danmark.

Festlokalerne ved Mariagerfjord er perfekt belliggende, hvis du gerne vil holde dit arrangement tæt ved vand og natur. Hotellet er placeret midt i den gamle bøgeskov i Hobro, og kun et stenkast derfra finder du Danmarks smukkeste fjord: Mariagerfjord.

Vi hjælper dig gerne med at skabe rammerne og indholdet til dit arrangement, og sørger for, at du får en uforglemmelig dag, uanset om du skal holde fødselsdag, bryllup, konfirmation, barnedåb eller lignende.

Selskabslokaler med mad og mulighed for overnatning

Planlægger du at holde din fest på Hotel Amerika, så får du både de smukke selskabslokaler i skoven, vi sørger for mad til dit selskab, og du har mulighed for at lade dine gæster overnatte på hotellet.

Vi planlægger gerne din fest lige som du ønsker det. Lokalerne kan pyntes, som du ønsker det, og Restaurant Uafhængig kan planlægge en menu, som passer perfekt både til årstiden, men også det arrangement, som skal afholdes.

Vi tilbyder lækre sæsonbestemte selskabsmenuer mellem 3 og 6 retter. Vores retter er inspireret af skoven og området omkring Mariager Fjord. Vi bruger altid de bedste råvarer til at sammensætte vores sæsonmenuer. Hvis du ønsker det, har du også mulighed for at sammensætte en menu i samarbejde med kokken.

Vintage portrait of a young hipster couple posing  in wedding su

Lokaler til bryllup

Det er en helt særlig begivenhed at holde sit bryllup. Vi lægger stor vægt på, at I får præcis den oplevelse, som I har drømt om, når I inviterer familie og venner til bryllupsfest.

Vores selskabslokaler til bryllup vil, sammen med de smukke omgivelser omkring hotellet, danne rammerne for jeres fest. Hvordan jeres mindeværdige dag skal forløbe, planlægger vi naturligvis i tæt samarbejde med jer.

AdobeStock_32764820

Lokaler til konfirmation

Konfirmation er en speciel dag i den unge mand eller kvindes liv, og den skal gerne gøres helt særlig. Vi kan tilbyde dig smukke selskabslokaler til din konfirmation tæt på natur og i smukke omgivelser med udsigt over Østerskoven.

Vi skaber rammerne i form af festlokaler, mad og hyggelige omgivelser, men hvordan dagen skal forløbe, planlægger vi naturligvis i tæt samarbejde med jer.

Download vores konfirmationspakke-pdf

Selskaber 3

Festlokaler til leje i smukke og rolige omgivelser

At besøge Hotel Amerika dybt inde i den gamle bøgeskov i Hobro er som at tage en rejse ind i et refugium af skønhed og dyb ro. Allerede på vej ind gennem bøgeskoven mærker du, hvordan din puls falder, du fornemmer en indgående dyb ro, og du oplever, at der bliver plads til at sætte tempoet ned, nyde øjeblikket og være til stede i nuet.

Netop derfor er Hotel Amerika et frirum til alle livets fester. De smukke omgivelser omkring Hotel Amerika ved Østerskoven, som kun ligger et stenkast fra den smukke Mariager Fjord er et frirum, hvor alle fester gennem livet kan blive afholdt.

På Hotel Amerika har du mulighed for at leje lokaler til konfirmation, bryllup, fødselsdag eller andet. Vores festlokaler ligger tæt på vand og natur og skaber derfor de perfekte rammer for alle livets fester.

Festlokaler med overnatning i Nordjylland

Vil du gerne holde et arrangement, hvor du selv og dine gæster har mulighed for overnatning, så er det også muligt at leje værelser til dine gæster på hotellet. Dette er bl.a. specielt anvendt ved bryllupsselskaber, hvor festen ofte varer til langt ud på natten. Ved at tilbyde overnatning til dine gæster kan du bare slappe af og nyde din dag uden at bekymre dig om dine gæster tager hjem fra festen før du havde planlagt.

Og vi står også gerne for morgenmadsbuffet morgenen efter, så dine gæster kan tage hjem dagen efter festen fuldt udhvilet og med mætte maver.

Vælger du at leje selskabslokaler til din fest hos os vil vi garantere, at du for en stund får lov at glemme virkeligheden og i stedet tilbringe en festlig stund sammen med lige dem du ønsker. Omgivelserne både på hotellet, men også udenfor er som et refugium, hvor du vil møde ro, fordybelse og nærvær – perfekt, når du skal holde livets store begivenheder, såsom bryllup eller konfirmation.

Selskaber 4

Tanker før arrangementet

For at vi bedst muligt kan tage hånd om jeres fest anbefaler vi, at I gør jer nogle tanker om arrangementets forløb, herunder hvor mange gæster I har tænkt jer at invitere, samt hvordan I gerne vil have arrangementet til at forløbe. På den måde kan vi sammen med jer skabe rammerne for et arrangement, som er lige som I ønsker det.

Ønsker du at leje festlokaler med overnatning i Jylland, så er Hotel Amerika stedet for dig. Hotel Amerika ligger kun et stenkast fra Aalborg, i smukke Østerskoven i Hobro – et sted, hvor der er rum til ro, fordybelse og ren afslapning. Kontakt os og sammen tager vi en snak om, hvilke ønsker I har for jeres arrangement.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Hotel Amerika.

Det med småt

Aftenarrangementer:

Forlængelse af 8 eller 11 timers
arrangement. Ekstra betaling 110 kr. pr.
person af de tilbageværende gæster. Det
inkluderer betjening og bar.

Afbestillingsregler:

Ved afbestilling af arrangement,
henviser vi til vores hjemmeside: www.
hotelamerika.dk

Reservationsgebyr:

For bekræftelse af reservation, indbetales
der et reservationsgebyr på 3000 kr. for
lokalet. 8 dage før selve arrangementet
betales 75% procent af det bestilte.

Betaling:

Betalingen skal finde sted ved
arrangementets afslutning, medmindre
andet er aftalt på forhånd. Alle priser er
inklusiv moms.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om dine muligheder for at holde selskab på Hotel Amerika, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Online booking

Online booking

Book dit ophold på Hotel Amerika direkte her på hjemmesiden.