Køb gavekort

hotelamerika Dit fristed midt i landets smukkeste natur

Weekendophold 2

De perfekte rammer til en afslappende weekend i Jylland

Rammerne kan man ikke sætte en finger på. Hotellet ligger midt i den smukke Østerskoven ved Hobro – kun et stenkast fra Danmarks smukkeste fjord, Mariager Fjord. 

Når du ankommer vil du føle at du er taget på en rejse ind i en verden, hvor der er tid til at slappe af samt nyde den ro vi ofte forbinder med weekender. Ligeledes vil du under dit ophold på Hotel Amerika få lov at mærke roen ved at tage en gåtur i det skovdækkede bakkelandskab, hvor du vil møde små kilder og bække, der viser vejen ned til Mariager Fjord. 

Vi har sammensat forskellige opholdspakker, som I kan vælge imellem, når I planlægger jeres weekendophold i Nordjylland, men det er også muligt selv at sammensætte jeres ophold på hotellet.

 

Weekendophold med middag

På Hotel Amerika er det ikke kun hotelopholdet samt de smukke omgivelser du får glæde af. 

Hotellets restaurant, Restaurant Uafhængig er også klar til at give dig gastronomiske oplevelser ud over det sædvanlige. Hotellets kok sammensætter retterne med inspiration fra skoven og området omkring Mariager Fjord. Hver dag er der mulighed for at nyde både skønne frokostretter samt lækker a la carte mad i Restaurant Uafhængig.

Restauranten har et hyggeligt stilfuldt miljø med en pragtfuld udsigt til skoven, og uanset årstiden er restauranten et besøg værd. Måske endda særligt om foråret, hvor udsigten består af et utal af anemoner, der lyser op under bøgens lysegrønne løv, samt om efteråret, hvor de smukke brun-røde farver smukt maler landskabet.

Restaurant Uafhængig_1

Den lille skovtur

Den lille skovtur er vores mindste bud på et weekendophold på Hotel Amerika.

Pakken består af en enkelt overnatning samt 6-retters sæsonmenu på Restaurant Afhængig. Middagen bliver serveret allerede samme aften, som I ankommer og næste morgen afsluttes opholdet med stor morgenmadsservering.

Konference

Den store skovtur

Leder du efter et weekendophold for 2 i Jylland, så er det den store skovtur du skal gå efter.

Opholdet består af to overnatninger på Hotel Amerika, hvor du den sidste aften får serveret en 6-retters sæsonmenu i Restaurant Uafhængig. Hver morgen er der også stor morgenmadsservering.

AdobeStock_83117646

Priser fra 1.299,- Book nu

Weekendophold med golf

En god undskyldning for at tage på en forlænget weekend i Nordjylland er selvfølgelig golf.

Med vores Golf & Gourmet pakker kan du få helt op til tre overnatninger på hotellet, samt greenfee billetter til en af de tre golfklubber vi samarbejder med.

Med vores golf weekendophold får du også fornøjelsen af Restaurant Uafhængigs 3-retters gourmetmenu hver aften under hele dit ophold.

Restaurant Uafhængig_6

Sæsonens getaway

Sæsonens getaway er til dig, som har behov for en mini afbræk fra hverdagen.

Opholdet består af en enkelt overnatning samt 3-retters menu på Restaurant Uafhængig. I 24 timer får I lov til at nyde hinanden og den smukke natur. Opholdet sluttes af med en stor morgenmadsservering.

Weekendophold 3

Forlænget weekend i Danmark

Et weekendophold i Danmark er den perfekte anledning til at få et afbræk fra hverdagens strabadser.

Inviter manden, konen eller kæresten på et skønt weekendophold med 2 overnatninger eller flere i den smukke bøgeskov i Hobro. Her vil I få fritid til at nyde hinanden og Danmarks smukke natur, og I vil have den perfekte anledning til at lade pulsen falde samt skabe minder for livet.

Hotel Amerika er et moderne hotel med værelser og faciliteter af høj standard. Vores personale bestræber sig hver dag på at give vores gæster en god oplevelse, når de besøger vores hotel. Vi gør det yderste for at sørge for, at jeres ophold på hotellet bliver hyggeligt, og at I føler et frirum til at gøre lige hvad I har lyst til.

 

Romantisk weekendophold for to

En romantisk forlænget weekend på Hotel Amerika består af smukke og rolige omgivelser og en frihed til at gøre lige, hvad der passer jer. En romantisk weekend i naturskønne omgivelser giver jer mulighed for at komme endnu tættere på hinanden, samt at skabe nogle minder for livet.

Uanset årstid er Hotel Amerika et smukt sted at besøge. Den store bøgeskov, som omringer hotellet er utrolig smuk uanset, hvilken tid på året du besøger hotellet, og det er altid en oplevelse at følge netværket af stier og vandreruter fra hotellet og ned til Mariager Fjord.

Stierne tager dig forbi gamle egekrat, vandløb og udsigtspunkter over Mariager Fjord, hvilket er den perfekte anledning til at tage hinanden i hånden, ånde op og nyde et øjebliks frihed fra hverdagens strabadser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Hotel Amerika.

Praktisk information

Ind- og udtjekning:

Tjek ind: kl. 15.00
Tjek ud: kl. 11.00

Restaurant Uafhængig:

Tidspunkter vedrørende aftenmenu aftales nærmere med receptionen ved ankomst.
Allergier skal oplyses ved booking af opholdet.

Morgenmadsservering serveres i følgende tidsrum:

Hverdage: kl. 06.30 – 10.00
Weekend: kl. 07.30 – 11.00

Ekstra tilkøb:

Opredning inkl. morgenmad: 300,- pr. dag.
Tillæg for barneseng: 300,- pr. ophold.
Tillæg for terrasse med liggestole: 300,- pr. dag.
Tillæg for hund: 150,- pr. dag.
Tillæg for balkon: 200,- pr. dag.

Har du spørgsmål?

Børn på 5 år og derunder er gratis i forældrenes seng, ellers halv pris indtil det fyldte 12. år ved to fuldt betalende voksne.

Ved alle vores ophold er der mulighed for en ekstra overnatning til kun 995,- pr. nat inkl. morgenmadsservering.

Online booking

Online booking

Book dit ophold på Hotel Amerika direkte her på hjemmesiden.